EasyWebshop

Hvordan kan jeg lukke eller slette min netbutik?

Info

Du kan når som helst lukke din netbutik under kontoindstillinger. Der er ingen opsigelsesfrist. Efter lukningen vil du heller ikke mere modtage e-mails fra os.

Netbutikken vil derefter blive slettet fuldstændigt. Denne handling kan ikke fortrydes!

Hvis du vil lukke din netbutik midlertidigt, gøres dette under netbutikindstillinger.



Info og supportDokumentationOfte stillede spørgsmål











Info

Dokumentation